2013 06 30

På utställningen i Sundsvall idag tog KajamKyss sitt tredje CAC och blev därmed Champion han var upp inför NOM men gick inte vidare.

2013 06 29

Idag har vi varit på Sundsvalls kk utställning i Njurunda med Kerstin o Kajam, båda var jätteduktiga och resultaten blev KerstinKyss blev Champion och KajamKyss tog sitt andra CAC och var också upp inför NOM men gick inte vidare.

Kajam är kvar med sina fodervärdar och förhoppningsvis blir han Champion i morgon, vi håller naturligtvis tummarnaLer

2013 06 21

Marinette's önskar alla besökare en

Glad och Trevlig Midsommar Ler

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: S*Marinette's Jozeph alias Janzon

2013 06 13

Idag är det födelsedagskalasdax igen, nu är det KajamHjärta (SE*Tsarhegen's Kajam) som står på tur, 1 år fyller våran kille som bor hos fodervärd. Vi GRATTAR och skickar nospussarKyss och hoppas att Alexander och Sara bjuder på något du gillar idag.

2013 06 08

Idag har vi varit med vår älskling Kerstin på Birkas utställning i Märsta, Kerstin fick sitt andra CAC och ännu en superbedömning, Upp för nominering men gick inte vidare. Kerstin skötte sig jättebra idag så vi ser fram emot nästa utställning i Sundsvall.

2013 06 07

Då var det dax igen! Idag fyller vår vackra Sjörövardrottning, GIC S*Klintgården's Anne Bonny, 4 år. Nospussar i mängd från mamma o pappa!

2013 06 06

Idag firar vi Svenska Flaggans dag och Gubben älsklings födelsedag!

Ha en underbar dag alla besökare!Cool

 

 

2013 06 04

Idag är det kalas i stugorna igen S*Marinette's I-kull fyller 2 år, Ilya R.I.P, Izaia, Ivar och Izelie, vi gratulerar STORT och skickar massor av nospussar.

Far: S*Mälarhöjden's Aleksej

Mor: GIC S*Klintgården's Anne Bonny

 

Fr o m idag har hemsidan fått ny layout som har fått namnet "Kerstin"Ler

2013 05 28

Idag går det många nospussar åt i Bomhus, vår älskade Birma AssarHjärta fyller 14 år, stort GRATTIS från mamma o pappa och övriga katter här i huset!!

 

2013 05 26

Idag gratulerar vi H-kullen som fyller 2 år, Helix, Hermez/Miller och Heroz/Hjalmar HjärtaHjärtaHjärta

Far: S*Klintgården's Ramirez

Mor CH S*Spinnsibb's Chaila Findzovna

2013 05 25

Resultat från Hälsingekattens utställning i Bollnäs,  KajamKärlek hade konkurrens om certet idag och fick Ex 2 men en jättefin bedömning.

KerstinKärlek fick sitt första CAC och var upp inför NOM men gick inte vidare, hon fick ännu en superbedömning så vi glada och nöjda med dagenLer!

2013 05 24

Idag har vi varit till Jens Häggstöm, UDS, Uppsala och scannat Kajams Hjärta, Resultatet var ett friskt hjärta och KajamKärlek var coola killen när han undersöktes.

2013 05 07

I helgen har vi varit till Norge och LIRAK:s utställning i Lörenskog som vanligt har vi haft det jättetrevligt i goda vänners lag.

Vi hade bara KerstinKärlek med oss och hon fick Ex 1 och upp inför NOM båda dagarna men inte längre, men vi är jättenöjda med henne superfina bedömningar om att hon är mycket lovande.

KajamKärlek har också varit på utställning, i Söndags var han till Västerås med Alexander och Sara och fick sitt första CAC, han var också upp inför NOM men gick inte vidare p g a att han var för hanig enligt domaren.

 

 

2013 03 29  Idag gratulerar vi vår röda prinsessa EllenHjärta

CH S*Spinnsibb's Chaila Findzovna, som fyller 4 år. Massor av nospussar till dig lilla gumman!

2013 03 24 Idag har Hjördis älsklingHjärta flyttat, hennes nya familj Jan, Yvonne och Mark Forsling från Kvänum kom och hämtade henne och enligt telefon och mail som vi fått så verkar det som hon redan funnit sig tillrätta. Vi önskar hela familjen Lycka till med HjördisHjärta och hoppas dom får glädje av varandra i många årCool.

2013 03 19  Idag blir vår älskade "kludd" S*Marinette's Armani Apricot alias Ramses 6 år.

 

 

13 02 14  Vi önskar alla besökare en riktigt trevlig och kärleksfull Alla hjärtans dagHjärta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2013 01 07  I helgen har vi varit på Fräsets utställning i Rasbo, Uppsala med Kajam och Kerstin som var otroligt duktiga båda dagarna.

KajamsCool resultat blev Ex 1 båda dagarna och på lördagen var han upp inför nominering men gick inte vidare.

KerstinsCool resultat på sin första utställning blev Ex 1 båda dagarna och på Söndagen blev hon nominerad till panel men fick ingen röst.

Båda fick otroligt fina bedömningar så vi är jättenöjda med helgen!

2012 12 30  Vi önskar alla våra besökare ett gott slut och ett riktigt

Gott Nytt 2013 

 

 

2012 12 22  Vi önskar alla våra besökare en riktigt trevlig helg!