Nyheter & Blogg

6. jun, 2019

Idag önskar vi alla gäster en varm och fin Nationaldag Hjärta

28. maj, 2019

Jag vet inte hur jag ska sammanfatta helgen i Umeå, det finns inga ord πŸ€”Fantastisk, helt otrolig (låter nästan lite fjuttigt) vi åkte hem med ett stort leende på läpparna i Söndags och jag tror hemvägen var minst hälften så lång πŸ˜‰ Vi ställde som vanligt Pjotr, Elsie o Ottilija HjärtaHjärtaHjärta och resultatet blev,  

3 katter x 2 dagar = 6 Best In Show πŸ†πŸ†πŸ†πŸ†πŸ†πŸ† Kan inte bli bättre Galen

Resultaten är uppdaterade och finns under fliken "Utställningar" 

Foto: Ottilija i Söndagspanelen

19. maj, 2019

Ännu en lyckad helg för oss, våra tre utställningskatter var i Panelen och två blev BEST IN SHOW. Pjotr fick även en ny titel DSM (10 Best In Show) vilken kille Hjärta Jättetrevlig utställning med många kattvänner som det är så himla roligt att träffa. Alla resultat under fliken Utställningar. 

Extra roligt för oss var att en avkomma, Ottilijas son Nazarov, var på sin första utställning och gick i klass 10, nervös men klarade av det med glans och med en jättefin bedömning av Domare Donatella Mastreangelo, han fick sitt första CAC i konkurrens. Hjärta Tack go'a Joel och Emma för att ni kom å visade upp honom och att ni sköter om honom så bra.

 

Foto: S*Marinette's Nazarov, 10 mån

19. maj, 2019

Förra helgen (11-12 maj) var det dags för vår klubbs (Gestrica) utställning. Mycket jobb och få som jobbar, som vanligt, det tog på kroppen att "springa" på betonggolvet i 3 dagar,Ledsen men nu är den över och vi lyckades bra. Ler Vi hade en lyckad helg med tre Best In Show på 2 dagar + att Pjotr blev bästa klubbkatt, så vi fick ta med vandringspriset hem igen Wow! Resultaten är inlagda under fliken Utställningar.

 

Foto: BIS-katterna Pappa Pjotr med sin dotter Elsie HjärtaHjärta

7. maj, 2019

I lördags var vi på Sundsvall kk utställning med halvsystrarna Elsie och Ottilija. VUtställningen var i en hockeyhall som var så jäkla kall att vi måste ha vinterkläder och vi frös ändå. Gråter

Flickorna skötte sig fantastiskt som vanligt och båda blev BEST IN SHOW i sina klasser. Galen

Älskade katter Hjärta