29. jul, 2013

Utställningsresa

I fredags fm åkte vi mot Norge och helgens utställning i Skien. Vi stannande ett par timmar i Oslo för att hälsa på goda vänner, Ola Erik & Åse Gorostuen, och deras underbart söta kattungar på 3,5 vecka. Stort TACK för våfflor, grädde, jordgubbssylt och kaffe, det smakade mums 🙂.

Vi fortsatten mot Skien och var framme vid hotellet ca 20.30. Kerstin💋 är helt underbar att ha med sig, klagar inte i bilen och på hotellrummet är hon hur gosig som helst. Vi är så stolta över vår älskade svarta tjej💋 och eftersom hon är från vår egen uppfödning så ger det lite extra krydda när hon får så bra bedömningar på sina utställningar.

På lördagen fick Kerstin💋 sitt  tredje cert (CACIB) och sin titel Internationell Champion, Söndagen fick hon sitt första cert (CAGCIB) på sin väg mot nästa titel👍.

Vi startade hemresan 16.55 som blev lite jobbig i o m mycket regn och mörker, hemma 01.15. Härligt att komma hem till våra älsklingar här hemma.

❤-ligt TACK till våra vänner, Lennart & Ingegerd Alm, Annika & Micke Ågren, som tog hand om våra älsklingar här hemma och gjorde vår utställningsresa möjlig.