29. jul, 2013

Utställningsresa

I fredags fm åkte vi mot Norge och helgens utställning i Skien. Vi stannande ett par timmar i Oslo för att hälsa på goda vänner, Ola Erik & Åse Gorostuen, och deras underbart söta kattungar på 3,5 vecka. Stort TACK för våfflor, grädde, jordgubbssylt och kaffe, det smakade mums Ler.

Vi fortsatten mot Skien och var framme vid hotellet ca 20.30. KerstinKärlek är helt underbar att ha med sig, klagar inte i bilen och på hotellrummet är hon hur gosig som helst. Vi är så stolta över vår älskade svarta tjejKärlek och eftersom hon är från vår egen uppfödning så ger det lite extra krydda när hon får så bra bedömningar på sina utställningar.

På lördagen fick KerstinKärlek sitt  tredje cert (CACIB) och sin titel Internationell Champion, Söndagen fick hon sitt första cert (CAGCIB) på sin väg mot nästa titelGilla.

Vi startade hemresan 16.55 som blev lite jobbig i o m mycket regn och mörker, hemma 01.15. Härligt att komma hem till våra älsklingar här hemma.

Hjärta-ligt TACK till våra vänner, Lennart & Ingegerd Alm, Annika & Micke Ågren, som tog hand om våra älsklingar här hemma och gjorde vår utställningsresa möjlig.