29. okt, 2013

Efter World Winner Show

Vi är hemma efter fyra dagar, två dagars resa 0ch två dagar i Ålborg, Danmark men vi i har haft en härlig minisemester med mycket skratt tillsammans med vår Kerstin❤ och Annika & Micke Ågren, S*Klintgården's, och deras Rada❤, Kerstins mormor.  Mycket bilåkande blev det men har man roligt så går det som en dans.

 

Det var ca 1650 katter anmälda till denna världsutställning och bedömningarna av katterna ägde rum på Lördagen. Domaren Kristiina Rautio bedömde ca 25 katter innan det var Kerstins tur, hon fick en superbedömning av Kristiina och sitt fjärde CAGCIB, för en gångs skull var dom tre katter i Grupp 1 så det blev en BIV, och till vår glädje så var det vår älskade Kerstin💋 som blev BIV😀. När Domaren fick se Rada log han med hela ansiktet, som dom flesta gör, och hon fick naturligtvis sitt HP. 💋

 

Stort TACK till våra kattvakter, Jessica Larsson och hennes mamma Ingegerd Alm, S*Almgrynet's, som gjorde den här resan möjlig. Härligt att kunna resa bort och veta att katterna får allt dom behöver och är vana med.