19. sep, 2014

SW 2014

Förra helgen 12-14 september var vi i Oslo på Scandinavian Winner Show. Vi åkte vid 13-tiden på fredag och var framme vid hotellet ca 20.00, vi körde lite vilse 🤔 p g a att de fanns två gator med samma namn i Oslo men med lite hjälp så hittade vi rätt till slut. 🙂

Incheckning mellan kl 8.00-9.30 och som vanligt så var vi där i god tid, innan dom öppnade. 😉Det var ett Djurexpo i hela lokalen där kattutställninge ingick, många djur bl a Alpacka, hundar, fåglar, hästar + många montrar med mat och djurtillbehör.

Bedömningarna började ca 10.30 och vi fick vänta ända till ca 14.30 innan det var dags för Pjotr ❤ som hade fått Domare Louis Coste. Vi var jätteglada för att Pjotr var lugn och fin på domarbordet, inte ett endaste morr eller fräs, men tydligen så var inte Domaren av samma uppfattning, han tyckte Pjotr skulle ha visat upp sig mer.

Han fick sitt första cert (CACIB) mot IC-titeln och det var det viktigaste 😀 Söndagen blev lite lång eftersom Pjotr redan var klar på Lördagen men vi hade trevliga burgrannar både svenska och norska så tiden gick trots allt.

När det blev dags för Panelen blev det en jättespännande final då Susan Kederts (Edalund's) lilla Valentina ❤ skulle upp mot 10 andra kattungar, striden stod till slut mellan Valentina och en MCO (tror jag) som vardera hade 3 röster och till allas vår glädje gick den sista domarrösten till lilla sötnosen Valentina som gick segrande ur striden. Grattis än en gång Familjen "Edalund's". 

 

Foto: Pjotr Timf vilar på hotellet