17. mar, 2015

Utställning 13-15 mars

Den här resan liknar ingen annan vi varit på då vi skulle flyga i båda riktningarna med Kerstin och Pjotr. Vårt flyg från Arlanda skulle "gå" 10.05 men innan dess skulle vi checka in både oss och katterna, inget problem med oss men när det gällde katterna var det mycket spring, checka in här, betala där och lämna katterna på ett tredje ställe eftersom dom skulle flyga i bagageutrymmet.

Vi landade i Riga 12.20 (lokal tid) och där gick det snabbt att hämta katter och bagage. Vi hade förbeställt taxi till hotellet och där var vi en halvtimme senare.

Lördag och Söndag var det utställning och allt fungerade fantastiskt bra och vi fick jättefina bedömningar på katterna, resultat finns under fliken "Utställningar".

Resan med taxin till flygplatsen på Söndag var en skräckfärd, vi trodde aldrig vi skulle komma fram helskinnde. Killen bytte filer hit och dit och trängde sig in mellan bilarna, körde mot rött, "tävlade" med en annan bil, körde rakt fram i högerfil, puh!!!!

Pjotr och Kerstin satt i bagegeutrymmet, Pjotr pratade hela tiden och det brukar han inte göra och när vi lyfte ur buren på flygplatsen mådde han inte alls bra så vi fick stå utanför i en kvart för att han skulle få luft och återhämta sig.

Incheckningen i Riga gick lätt och planet lyfte kl 19.10 och vi landade på Arlanda 19.25, inga problem att hämta katter och ta oss till garaget.

Hemma 21.00, trötta men en upplevelse rikare.

Tack Annika och Micke Ågren (S*Klintgården's) och Marie Björk (S*Maollich's) för trevligt sällskap. 🙂

Till vår kattvakt Ingegerd Alm (S*Almgrynet's) som gjorde det möjligt för oss att åka, ett stort TACK och kramar!