29. jun, 2015

Utställning Forshaga

Ännu en utställningshelg är över denna gång åkte vi till Forshaga och Värmlands kk utställning. Åkte kl 03.00 !!!! natten till Lördag och var framme 06.50. Första gången vi var till Värmland på utställning men vi åker gärna dit igen, en mycket trevlig utställning. Vi hade Kerstin, Pjotr och Elsie, som skulle ställas första gången, med oss 🙂 Kerstin är suverän att ha med sig sköter sig alltid så bra i bilen, buren och på domarbordet 🙂 Pjotr har varit lite "klagande" i bilen på de två sista resorna men denna gick över förväntan kanske det berodde på att han fick åka tillsammans med sin dotter Elsie <3. Dom delade också bur på utställningen och är så söta tillsammans. Pjotr är hur gosig och mysig som helst hemma och i utställningsburen med på domarbordet var han så morrig så det blev varken BIV eller NOM denna gång.

Kerstin tog cert båda dagarna och därmed titeln Grand Internationell Premier på Söndagen, båda dagarna var hon i Panel. 🙂

Pjotr tog också cert båda dagarna och var upp både i BIV och NOM men gick inte vidare pga hans humör. 🙂

Lilla Elsies debut gick alldeles utmärkt, Lördagmorgon började med färgbedömning hos Hanna Jensen och Jörgen Billing som snabbt konstaterade att hon inte hade något vitt utan ska gå i Grupp 3.  Ex 1 båda dagarna, på Lördagen i BIVen valde Domaren mellan Elsie och hennes mamma Sivan och det var mamma som tog det.  Söndag var det ingen BIV.

Det var en söt liten Ragdollflicka (tror jag) som blev nominerad båda dagarna. :)